HOTELLSTÄDNING

Vi på Nordic Städ är proffs på hotellstädning med gästens trivsel i fokus. Vi vet hur man snabbt och effektivt städar ett hotellrum och lämnar det fläckfritt, välbäddat och väldoftande. Självklart lägger vi även fokus på att de gemensamma utrymmen skall förbli välstädade och välkomnande.

Välstädade rum är en av dem viktigaste trivselfaktorerna hos hotellgäster, lika viktig som hotellets läge, inredning, frukost och övrig service. Idag, när gästerna har möjligheten att betygsätta sina vistelser offentligt på Internet kan ett helt hotells rykte försämras väldigt snabbt om någon av dessa trivselfaktorer försämras.

RESTAURANGSTÄDNING

Vi på Nordic Städ har utvecklat bra rutiner för restaurangstädning för att våra kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Restauranger och andra miljöer där livsmedel hanteras ställer mycket höga krav på renlighet och hygien.

Varje restaurang är unik med sin atmosfär och inredning. Vissa har öppet till sent på natten, vissa – endast för lunchgäster. Vissa har hundratals sittplatser, vissa – bara ett fåtal. Vi skräddarsyr en individuell lösning för varje restaurang och utför städningen när det passar er bäst och så ofta det behövs.