Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du själv kan lägga energin på den nya bostaden! För att det ska kännas helt tryggt att anlita oss, lämnar vi garanti på flyttstädningen och åtgärdar omedelbart eventuella brister vid besiktningstillfället. Vi följer rådande riktlinjer och ser till att städningen uppfyller alla krav som ställs för att kunna godkännas av den nya ägaren eller hyresgästen.

Städningen genomförs efter ett noga planerat arbetsschema för att garantera ett bra resultat varje gång och priset sätts med bostadsytan som utgångspunkt. Vi strävar efter att alltid ha ett bra kundbemötande och erbjuder snabb återkoppling vid behov. 

Flyttstädnings checklista, vad ingår?

Om det är dags för dig att göra en flyttstädnings checklista, är det en del saker att tänka på. Först och främst måste du tänka på att börja från taket och arbete dig nedåt.

Allt måste rengöras under en flyttstädning men det är också viktigt att det görs i rätt ordning.

På det sättet kan du nämligen minska ner arbetsbördan markant.

Om du istället väljer att inte använda en checklista för din flyttstädning kan du ångra det i efterhand, för det är enkelt att missa saker och ting.

Framförallt om du inte är van vid att utföra en flyttstädning.

När vi utför en flyttstädning följer vi alltid vår checklista för flyttstädningen.

Det underlättar för oss och dessutom vet vi vad som är kvar att göra.

Vilket kan vara svårt om det inte finns en checklista som kan bockas av.

Trots att vi har en lång och gedigen erfarenhet av flyttstädningar, är det något som verkligen underlättar vårt arbete.

En checklista ser till att vi också i efterhand kan kontrollera att vi har gjort det vi ska.

Detta fungerar helt enkelt både som ett internt verktyg för kvalitetskontroll men också för att visa kunden vad vi har gjort.