Tillbyggnation

Vi hjälper dig med din tillbyggnation i Stockholm

Oavsett om tillbyggnationen omfattar ett garage, uterum, större vardagsrum eller lagerlokal så krävs det en del planering och punkter att ta hänsyn till. Givetvis kan vi även hjälpa till med planeringen och dela med oss av vår professionella erfarenhet samt ge tips och råd.

Genom att bygga ut befintlig fastighet kan det höja levnadsvillkoren och vi förstår att det är en dröm som uppfylls och vi finns med från start till slut.

Tillbyggnation är en av våra vanligaste uppdrag och vid varje projekt är det lika tillfredställande och se vilken skillnad det gör. Många gånger har det varit ovärderligt och många av våra kunder har undgått behovet av att flytta för att få större yta.

Det finns många olika typer av tillbyggnader. Uterum, altan, garage, balkong, loft och källare är bara några få exempel på tillbyggnader. Med hjälp av att utföra en tillbyggnation kan man utöka utrymmet som man själv kan vara på, samtidigt som man gör hemmet finare och ökar dess värde.

När man flyttar är det mycket vanligare att köpa ett färdigt hus än att själv köpa en tomt och bygga ett hus efter sin egna vision. Det är bekvämt och enkelt, men en nackdel med det är att man ofta kan få någon idé i efterhand och önskar att huset hade sett annorlunda ut eller haft mer plats. Enklaste lösningen då är att utföra en tillbyggnation.

Vårt professionella team är redo för din tjänst hela tiden. Bara kontakta oss, vi ska göra resten.