Elinstallation

Fyra kategorier av elektriker;

Det som utmärker en hantverkare som jobbar med elinstallationer, alltså en elektriker, är att de framförallt arbetar med installation och service av elektriska anläggningar.

När det kommer till elinstallationer och elektrikerns jobb i fråga delas de vanligen in i följande fyra kategorier:

Installationselektriker; de arbetar huvudsakligen med elinstallation i nyproduktion och större tillbyggnad.
Serviceelektriker; de utför vanligtvis service och mindre små utbyggnader av redan befintliga anläggningar.
Svagströmselektriker/kommunikationselektriker; de arbetar huvudsakligen med svagströmsinstallationer (installation av data, tele, larm och passagesystem).
Industrielektriker; de jobbar vanligtvis vid industrier och fabriker.

Anlita en elektriker

En proffsig och kompetent elektriker kan göra underverk i hemmet. Rummen i din lägenhet eller hus kan enkelt och prisvärt uppgraderas med rätt typ av belysning och enkla dimmerfunktioner för ljussättningen. En elektriker kan lösa olika per av funktioner i hemmet som olika reglage och paneler som styr andra elektriska lösningar som värme, garageportar, it-system, trädgårdsbelysning, golvvärme, uppvärmda uterum och gångar i trädgården. Det är egentligen bara din fantasi som sätter begränsningen på vad en elektriker ska göra för elinstallation då mer eller mindre det mesta går att löst rent tekniskt idag. Såklart får man se till den budget man har innan man anlitar en elektriker men man kan alltid få en kostnadsfri offert på elinstallationen och de material eller produkter som avses att användas.

Vårt professionella team är redo för din tjänst hela tiden. Bara kontakta oss, vi ska göra resten.